Village Web Site Forum

Alan Pickles
Bingley
Saturday, April 27, 2019 19:14
Web site back on line.
Thank you to Paul for ensuring that the website has returned intact. I just wonder how many people noticed that it had been hacked and removed.
Paul Wilkinson
webmaster
Saturday, April 27, 2019 21:56
Hi Alan - it was the hosting company (A2Hosting) that was compromised last Tuesday.

All I could do was wait for them to recover their servers and bring them back online.

Paul
Mark Spence
Sutton
Tuesday, April 30, 2019 16:28
Glad it's back up and running!
Brenda Whitaker
Queensland Australia
Wednesday, May 1, 2019 07:39
I hadn't been on line so didn't even notice - however, as ever, thank you Paul for your work and diligence with this site.



To contribute to this topic, complete the details below and click the Send button to add your message to the thread.

Please note - you must register with the forum before you can post messages.

If you haven't already registered, please register here.



Your registered email address:

(your email address will not be shown with your message)
Your password:
FORGOTTEN YOUR PASSWORD?
Message:
The IP address of your computer [18.204.2.53] is logged when submitting posts.

I accept that I am solely responsible for the content of my posts. I agree to the terms and conditions as set out on the registration page. I consent to having my display name, location, email address, IP address and forum password stored on the web server for the purpose of operating the forum and maintaining site security.